Kérdésed van? Keress minket! :) +36203190650 | info@paradisevisage.com H-P 9.00-13.00

Kérdésed van? Keress minket! :) +36203190650 | info@paradisevisage.com H-P 9.00-13.00

Blog

Ismerd meg a Paradise Visage-t!

Sági Szabina
Sági Szabina
2022.04.25 13:47
Ismerd meg a Paradise Visage-t!
és Sági Szabinát, az alapítót :)

Miért született meg a Paradise Visage brand? 


Te is unod már a semmitmondó szövegelést a "minőségről", és a "prémium termékekről"? Minthogy a minőség alapkövetelmény a sikerhez, itt most ennél jóval többet szeretnék megosztani Veled :)

Sági Szabina vagyok, a Paradise Visage alapítója. Célom ezen márkán keresztül komplexen foglalkozni az arc szépségével, a természetességet előtérbe helyezve!
Tudtad hogy a "visage" egy francia szó, és azt jelenti: arc? Nem véletlen lett ez a cég neve, hiszen már rég tudtam, hogy munkám során az arcot teljes egészében szeretem figyelni, és minden egyes arcban látom az egyediséget, a szépséget.

Küldetésemnek érzem megmutatni, hogy igenis lehet szépülni túlzások nélkül is, és segíteni a szakmabelieket megtalálni ezt az egyensúlyt, mind a műszempilla építésben, a szempilla-, és szemöldök kezelésekben, és a sminktetoválásban is! 

Karrierem során több ezer szempilla szettet felépítettem, és több száz sminktetovást kiviteleztem a csodás vendégeimen, így ezúton is köszönöm nekik, hogy ilyen széles gyakorlati tapasztalatra tehettem szert.
Azt is tapasztaltam, hogy a vendégek nagy része fél az eltúlzott eredményektől, a napernyő stílusú pilláktól, a bevésett sminktetoválásoktól, a szolgáltatók köre egyre inkább felhígul, így most talán még nagyobb szükség van rá hogy megmutassuk: LEHET SZÉPEN IS! ( hamár ugye SZÉPSÉGipar )
Azt pedig, hogy a kifinomult szépségre óriási manapság a kereslet, mi sem mutatja jobban mint a folyamatos érdeklődés a szakmabeliektől, akik igenis szeretnék minden nap JOBBAN, SZEBBEN csinálni, és fontos nekik hogy a vendégeik valódi ÉRTÉKET kapjanak a szolgáltatásaikon keresztül! Ők válnak igazán sikeres szakemberekké, mert a vendégeik igényeit magas színvonalon, személyre szabva tudják kiszolgálni!

Büszke vagyok a Paradise Visage partnerekre, akik szintén elhivatottak a kifinomult szépség iránt, és csatlakoztak referencia-stylstként, illetve partner oktatóként a brandhez. Büszke vagyok arra is, hogy partnereink ugyanazon elveken, de egyedi stílust képviselnek, kreatívak, és szakmai meglátásaikkal segítik a cég fejlődését!
A Partner Programról bővebben IDE kattintva olvashatsz.
Együtt valódi, maradandó eredményeket érhetünk el!

A Paradise Visage brand 3 fő profilja:

    • Paradise Visage műszempilla alapanyagok, és képzések országszerte, együttműködés tehetséges referencia stylistokkal, és oktatókkal
    • hivatalos InLei partnerként megtaláljátok nálunk az olasz Lash Filler és Brow Bomber alapanyagokat, és InLei képzéseket (szempilla, és szemöldök lifting új, modern köntösben!)
    • sminktetoválás oktatás (szemöldök, szem, száj, a naturális vonalat követve)

Szakmai támogatás, közösség, bizalom, fejlődés...

A Paradise Visage neked ad értéket, hogy Te értéket adhass a vendégeidnek!

Szanszkritban a tudásra két különböző szó van, az egyik arra utal hogy "tudod hogy kell megcsinálni" a másik pedig a "meg tudod csinálni". Ugye nem mindegy melyikkel "tudod"? Válassz olyan oktatót aki meg tudja csinálni, hogy te is meg tudd csinálni!
Oktatni 6 éve kezdtem, mindig is éreztem magamban a pedagógus hajlamot, szeretek magyarázni, de leginkább a valódi szakmai tapasztalatot, és logikai rendszerezettséget tartom benne az erősségemnek, azaz a lehető legátláthatóbban, legegyszerűbben átadni a tudásanyagot.
Fontos, hogy a tanulóm megértse logikai alapon a tanultakat, és ne csak azért tegyen így vagy úgy, mert én azt mondtam.
Szeretem folyamatosan újragondolni a "szakmába bevésődött szabályokat", és megkérdőjelezni hogy ezek még mindig aktuálisak-e! Ha te is szeretnél nyitottan, logikusan, szakszerűen gondolkodni, tevékenykedni a szakmában, és célcsoportod az igényes, kifinomult vendégkör, várlak képzéseimen :)
(Ne felejtsd a mondást, miszerint minél többet tanulsz, annál hülyébb lesz a konkurenciád! ;) )

Nézz be hozzánk, ha szeretnéd megmutatni a világnak hogy a szépségiparban Te is valódi KIFINOMULT SZÉPSÉGET teremtesz, és nem éred be kevesebbel! Csatlakozz a Paradise Visage közösséghez ha Te is igényes vendégört szeretnél, teli naptárral!

???? Instagram: paradise.visage
???? TikTok: paradise.visage
    (jobbnál jobb videókért irány a TikTok profilunk!)
???? Facebook oldal: paradise.visage
???? Facebook csoport: Pilla Tippek


A legprofibb gyártókkal együttműködve megszületett a Paradise Visage műszempilla termékcsalád, melyek segítenek a mindennapi szalonmunkádat egyszerűbbé, kiszámíthatóbbá tenni (vigyázz, mert a gyönyörű és tartós pillaszettjeiddel a vendégeket nem tudod majd lekaparni magadról) irány a webshop: www.paradisevisage.com/paradise-visage-termekek

Továbbá egyenesen Olaszországból megérkeztek az InLei termékek is, melyek elsöprő sikert arattak a milánói klinikai teszteken (24%-kal vastagabb szempillákat érhetünk el velük!!), a világon már 28 ország rajong az InLei kezelésekért, ha biztosra szeretnél menni, és a piacon elérhető igazoltan legeredményesebb márkával "liftingelni", irány a webshop: www.paradisevisage.com/inlei

Kérdésekkel a termékekről, és a képzésekről e-mailben kereshettek, itt 48 órán belül válaszolunk: paradisevisage@gmail.com
...és jelölj nyugodtan ismerősnek facebookon, hogy messengeren is elérjük egymást! ;)

______________________________________

Egy kis önéletrjaz: 
2013-ban végeztem el az első műszempilla építő tanfolyamot, melyet számos további műszempilla képzés, egy 3 éves kozmetikai iskola és jópár sminktetováló tanfolyam követett. Kozmetikus tanulmányaimat Rómban végeztem, ugyanis 2012 óta itt élek (igen, ide hozott a szerelem), az utóbbi években azonban havi rendszerességgel tevékenykedem már Budapesten is.
2015 óta foglalkozom sminktetoválással is, melyet szintén több képzésen sajátítottam el az évek során.

2016 óta aktívan szervezek oktatásokat, alap, haladó, és volume technikákban, 2018-ban pedig már InLei Lash Filler tanfolyamokat is tartottam Rómában.

2021-ben megnyitottuk a Paradise Visage Stúdiót és oktató termet Budapesten.

Időközben elkapott a versenyláz is, több mint 14 díjat zsebeltem be nemzetközi élő és online szakmai versenyeken, kedvenceim a teljesség igénye nélkül:
• olaszországi 1. helyezés junior klasszik pillában (2015)
• budapesti 2. helyezés Art Color pillában (2016)
• olaszországi 2. helyezés expert volume pillában (2017)
• olaszországi 1. helyezés online profy volume pillában (2017)
• párizsi világversenyen elért 3. helyezés klasszik pillában (2018)
• glasgowi nemzetközi "Lash Artist of the Year" díj (2018)
• angliai Super Yacht online versenyen 1.helyezés volume pillában (2019)
• észt Endorphin online PMU verseny 1. helyezés (2021)

Versenyek amiken zsűriztem:
• International Lash&Brow (2019)
• Lash Angels (2019)
• Magyar Nemzeti Szempillaépítő Bajnokság (2019)
• Hungarian Open Cup (2019)
• Hungarian Lash Queen (2019)
• Lash Games (2020)
• Lash Angels (2020) 
• Lash Designer of teh Year (2020)
• Lash Cup (2021)
• Royal Challenge Italy (2021)
• Lash Pro Hungary (2021)
• Lash Designr of the Year (2021)

- Sági Szabina, a Paradise Visage alapítója

______________________________________