Kérdésed van? Keress minket! :) +36203190650 | info@paradisevisage.com H-P 9.00-13.00

Kérdésed van? Keress minket! :) +36203190650 | info@paradisevisage.com H-P 9.00-13.00

Partner Program

Tartozz egy elismert, pozitív szemléletű szempilla-stylist csapathoz, ahonnan stabil szakmai támogatást kaphatsz, és biztonsággal építheted a saját bizniszed, egyéni igényeid alapján.

Partner Programunk egy olyan együttműködési rendszer, mely "win-win" alapelven működik, azaz ugyanúgy előtérbe helyezzük Partnereink sikereit és szakmai növekedését, mint cégünk fejlesztését. Folyamatosan figyelembe vesszük Partnereink visszajelzéseit és igényeit, hiszen abban hiszünk hogy jelentős sikereket csak közösen érhetünk el.

Milyen előnyökre tehetsz szert Paradise Visage Partnerként?

 ● Nagyszerű kedvezményekkel szerezheted meg a Paradise Visage termékeket, bezsákmányolhatod a kedvenceidet, elsők között próbálhatod ki az újdonságokat, véleményeddel pedig hatással lehetsz a termékfejlesztési projectjeinkre.

 ● Rugalmas biznisz modellünk lehetővé teszi hogy saját sikerereidre fókuszálj, és felpezsdítsd a vállalkozásod, mindezt földhözragadt korlátozásoktól mentesen.

 ● Megcsillogtathatod a tehetséged, és mi ezt díjazzuk! Partnereink szakmai előmenetele a tehetségükön, kreativitásukon és elhivatottságukon múlik, nem pedig a pénztárcájukon.

 ● Kivételes árszabásban részesülsz az általunk szervezett eseményekre, rendezvényekre, versenyekre, szemináriumokra.

 ● Igénybe veheted céges grafikai elemeinket, melyeket precíz kivitelezés és modern stílus jellemez, mindezt akár személyre szabva is. Munkásságodat reklámozzuk a weboldalunkon, és social media felületeinken.

Örömmel dolgozunk Veled, ha:

 ● legalább 1 éve foglalkozol szempilla építéssel
 ● nem szeretnél beleolvadni az átlagos, és átlag alatti szempilla építők tengerébe
 ● szereted a lehető legszebben befotózni a munkáidat, a minőségi szalon munkán kívül fontosnak tartod az online megjelenésed is
 ● hiszel a folyamatos fejlődésben, precíz, magas színvonalú munkára törekszel
 ● vannak saját ötleteid, proaktív hozzáállás jellemez
 ● megoldás központú vagy, a problémákat szereted kihívásnak tekinteni
 ● szívesen segíted konstruktív ötletekkel termékfejlesztési projektjeinket
 ● nem szereted a stresszes kötöttségeket és a szekta-szerű szakmai- és céges csoportokat
 ● szívesen tartoznál a Paradise Visage márka szakmai csapatához, akár itthon, akár külföldön

Együttműködési formák, főbb kedvezmények:

 ● Referencia-Stylist: fix 15% kedvezmény a webshopban a Paradise Visage termékekre, hivatalos Referencia-stylist tanúsítvány, igény szerint használható a Paradise logó a munkafotókon, illetve a Paradise grafikai elemek, reklám a social media felületeinken, és saját linkes bemutatkozó oldal a weboldalunkon, eszkluzív kedvezmények rendezvényeinkre, igény szerint segítség a versenyekre való felkészülésben + anyagi támogatás a versenyzésben, szakmai támogatás stb.

 ● Partner Oktató: fix 17% kedvezmény a webshopban a Paradise Visage termékekre, 30-35% kedvezmény a tanulói termékcsomagokra, hivatalos Partner Oktató tanúsítvány, hozzáférés hivatalos tankönyvünkhöz, igény szerint használható a Paradise logó a munkafotókon, illetve a Paradise grafikai elemek, képzési reklám bannerek, reklám a social media felületeinken, és saját linkes bemutatkozó oldal a weboldalunkon, szakmai támogatás, verseny támogatás, stb. 
A képzési programról, és árszabásról oktatóink maguk döntenek szakmai tapasztalataikra alapozva, az oktatók bevételéből nem kérünk részesedést.

Tanulói kedvezmények:

Minden tanuló aki valamely Partner Oktatónknál elvégez egy képzést, jogosult a 10%-os FIX TANULÓI KEDVEZMÉNYRE webshopunkban a Paradise Visage termékekre. Tanulóink külön kedvezményekben részesülhetnek rendezvényeinkre, további képzéseinkre. Partnereink képzésein Paradise Visage termékcsomagot, és tankönyvet kapnak a résztvevők. Minden oktatónk maga állítja össze képzési programját és saját árszabással rendelkezik, így a részletekről egyenesen oktatóinknál érdeklődhetsz. Szeretnéd megtalálni a hozzád legközelebb eső Paradise Partner Oktatót? Kattints ide Partnereink listájához.

Pályázás menete:

Amennyiben szakmai portfóliódat Sági Szabina - a Paradise Visage alapítója - megfelelő színvonalúnak ítéli meg, elsőkörben Refencia-stylistként tudsz csatlakozni, Partner Oktató csak több hónap együttműködés után válhat egy Referencia-stylistunk. Ha már szervezel oktatásokat magán úton, ezt jelezd jelentkezésnél, és külön elbírálásban részesítünk eddigi eredményeid, és munkáid alapján. 
Ha a pályázó szakmai portfóliója (instagram) nem bővelkedik megfelelő minőségű munkafotókban, akkor a csatlakozáshoz vizsgamunkákat is el kell végeznie, avagy megkérjük hogy a jelentkezéssel pár hónap múlva próbálkozzon újra.

Pályázáshoz először kérd Partner Programunk aktuális hivatalos leírását a paradisevisage@gmail.com e-mail címen, és mellékelj egy rövid bemutatkozást, illetve instagram oldalad linkjét. A továbbiakról e-mailben adunk tájékoztatást :) 

REFERENCIA-STYLISTJAINKAT IDE KATTINTVA TEKINTHETED MEG

PARTNER OKTATÓINKAT IDE KATTINTVA TEKINTHETED MEG

Folyamatosan van lehetőség csatlakozni hozzánk, bármely városból és országból. Minden olyan szempilla stylist pályázhat, aki kellő motivációt és kedvet érez magában arra, hogy a Paradise Visage partnereként dolgozzon a jövőben.