Kérdésed van? Keress minket! :) +36203190650 | info@paradisevisage.com H-P 9.00-13.00

Kérdésed van? Keress minket! :) +36203190650 | info@paradisevisage.com H-P 9.00-13.00

Blog

Meg lehet tanulni pillázni online??!
05
Szept

A címben szereplő kérdésre természetesen a válasz: sajnos (vagy szerencsére?) nem, de természetesen sok hasznos oldala van az online világnak is.

Ebben a cikkben az élő, és online képzések előnyeit és hátrányait boncolgatom. Azt gondolom mind a 2 típúsú képzés fontos, a választás függ az egyéni körülményektől, tanulási stílustól és célkitűzésektől, és nem utolsó sorban a tanulandó tárgytól. 

Tartós szettek, nyáron is!
30
Jún

Nyáron nem tartósak a pilla szettek?
Íme egy extra részletes tartóssági útmutató, mely nem csak nyáron alkalmazandó!

Minden évben júniustól már záporoznak a social felületeken a kétségbeesett posztok, miszerint a szettek nem tartósak, a ragasztók nem működnek és teljes a pánik! Ebben a cikkben összefoglalom a mindenkori tartós pillaépítés alappilléreit, továbbá 4 bónusz tippet is adok a meleg napokra!

Melyik ív a legtartósabb? + ÍVVÁLASZTÓ KISOKOS
22
Nov

Félsz, hogy ha rosszul választasz ívet, nem lesz tartós a szett? Szeretnéd jobban átlátni melyik ív mire való? Akkor olvass tovább... :)

Ismerd meg a Paradise Visage-t!
25
Ápr
és Sági Szabinát, az alapítót :)

Miért született meg a Paradise Visage brand? 


Te is unod már a semmitmondó szövegelést a "minőségről", és a "prémium termékekről"? Minthogy a minőség alapkövetelmény a sikerhez, itt most ennél jóval többet szeretnék megosztani Veled :)

Hány másodperces valójában a ragasztóm?
28
Márc

Nagyon elterjedt a műszempilla világban, hogy a ragasztókat az alapján próbáljuk meg kategorizálni, illetve jellemezni, hogy hány másodperc alatt kötnek meg.

De biztos jó az ha a másodpercek alapján döntünk?

A tökéletes ragasztó ágyba hozza a reggelit?
16
Máj

Pár hete üdvözölhetjük az új  Paradise Visage Power ragasztót a kínálatunkban, így gondoltam írok pár sort a ragasztókról úgy általánosságban. Tippek és fontos tudnivalók melyek nem ismerete sok álmatlan pillás éjszakának lehet okozója. 
Polimerizáció, allergia, páratartalom, hőmérséklet, tartósság...?

Tanácsok kezdő szempilla-stylistoknak
04
Okt

Ebben a bejegyzésben szeretnék megosztani veletek olyan alapvető tanácsokat, amiket újra és újra el szoktam ismételni szinte minden segítséget kérő kezdő pillásnak. Minthogy sebesen fejlődik ez a szakma évről évre, úgy gondolom hogy nem csak a friss tanfolyamot végzőknek, de az újrakezdőknek is hasznos lehet.